A himalajai sonak miert van eltarthatosaga?
Tudtommal a sonak nincs eltarthatosaga..tengeri es himalajai sot hasznalok de mindegyikre datum van irva hogy mikor jar le..
A leiras szerint semmi mas hozzaadott anyag nincs benne..A himalajai soban meg talalhato 1 %-ban alga...
Ebből is látszik, hogy a himalájai is tengeri, mint minden só.
azért tesznek rá felhasználhatósági időt, hogy előbb kidobd, és drága pénzen vegyél másikat.
a 40 ft-os asztali sóra nincs ráírva, hogy mikor jár le a szavideje. pedig az is tengeri...
H minél előbb vegyél még 1 adaggal. Én 30 Ft-os sót használok, kicsit durvára van törve, nem finomra őrölve, de legalább érezni rajt h só. Vettem már olyan sót 300ért, ami igaz h finomra volt őrölve, alig látszottak a szemcsék, de íze az aztán nem volt. Lapátolhattam a kajába rendesen, h érjen is vmit.
Ez csak a vásárlók megtévesztése. Ugyan olyan minta fogkrém... ott is van 5-6-700 Ft áron is, és sokan azt veszik, mert rá van írva h fehérít, meg csillogni fogsz tőle stb stb. Közben meg ugyan az van a tubusban, mint a 250 Ft-osban.
A só nem romlik,legyen az bármilyen!
Azt a kevéske algát meg simán tartósítja a só!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!