Vannak olyan ételek, amiktől csökkenhet/megszűnhet a szexuális vágy?
18/L vagyok, és mostanában nagyon szeretnék a tanulásra és karrierépítésre koncentrálni (jövőre érettségizem) - csakhogy az nehezen megy ha kb. az egyetlen dolog ami foglalkoztat az elérhetetlen színészek farokmérete stb., és órákat töltök azzal, hogy interjúkat meg képeket nézegetek róla...
Viszont igazi kapcsolatot senkivel nem akarok, több okból is (időhiány, nincs jelölt stb.)
Hallottam arról, hogy az étkezés megváltoztatása befolyásolhatja a hormonokat, van arra lehetőség, hogy megszüntessem a nevetséges vágyaim? Egyszerűen rengeteg időt vesznek el...
Hasonló dolgok foglalkoztatnak engem is, csak én pasi vagyok, és igaz nem szinésznőkre, hanem kb majdnem mindre amelyik bejön rámozdulnék.
Nekem is rengeteg energiámat, és akaraterőmet elveszi ez, ráadásul már unoma recskázást, pedig nőm is van, de az sem ér rá állandóan napi 2-3x erre.
én itt mindig jókat röhögök :D :D :D az étkezéseddel semmi baj, max. egyél kevesebb csokit és mozogj sokat és megterhelőt minden nap, mert akkor a hormonjaid is lenyugszanak
vagy ha jó csaj vagy keress alkalmi csak szex partnert, hidd el, az nem megerőltető :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!