La Fiesta Édes Élmény bor nagyon rossz?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 22:03
11/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon finom, ez az egy, amitől nem vagyok másnapos és meg tudom inni cola nélkül is :)
12/15 anonim válasza:
Ne már...300Ftért? Mi lehet benne ami ennyire jön ki, meg nem kóstolnám.
Egy tipp: 1000Ft alatti borok nem igazi borok
És ezt nem én találtam ki, de igazolom.
13/15 anonim válasza:
miért issza még valaki ezt a pacsmangot? Már mindenhol lehet kapni termelői bort, igyátok azt, Pesten pl Lehel piac óriási fahordó 900ft/2l....
14/15 anonim válasza:
Nem értem miért szidja mindenki, pedig egész finom (legalábbis a Rozé). Igaz, nem egy prémium minőség, de az árához képest rendben van.
15/15 anonim válasza:
Olyan divat fikázni az olcsó borokat, mert jól meg lehet mondani, hogy egy 300 forintos bor rossz! Sőt, ötezer alatt nincs is bor! Amúgy amire kitalálták, arra jó. Buliba, vagy ha csak kell valami borhoz hasonlító dolog, arra jó. Nem leszel rosszul tőle, és nincs "macskahúgy" íze sem. Annyira szánalmas egy 300 forintos bort fikázni, a nagy kóstolóknak komolyan csak ennyire telik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!