Trofea étteremről mi a vélemyényetek?
Tök mindegy, ha a férjednek ez a vágya, nem hiszem, hogy annyira ellenkezned kéne!
Kipróbáljátok, ízlések és pofonok.
A kollégáimmal az éves kajálást mindig ott tartjuk. Őszintén? Utálom!!! Több éttermükben voltunk, mindet. Viszont: 15 másik ember szörnyen odavan érte, mert bármennyit lehet enni.
Nálam nem ez az elsődleges szempont, de évente egyszer kibírom.
Ha nem tetszik, max. többet nem mentek.
Én a Mexikói út környékiben voltam többször, mindig kisebb társasággal. Diplomaosztó utáni buli, vagy munkatársakkal.
Meg voltam elégedve mindannyiszor. Volt mikor én fizettem az egészet, de legalább tudtam előre, hogy annyi lesz a számla és kész. Mikor mindenki fizette a magáét, akkor sem kellett a szétosztáskor variálni.
Talált magának mindenki kedvére való kaját, a folyó bort és a csapolt sört tartalmazta az összeg. Szerintem egy étlapos helyen nem jöttünk volna ki ennyiből, meg nem is nézték volna jó szemmel, ha három órán át ott vagyunk.
Megkóstoltam egy csomó olyan kaját, amit addig még nem ettem, van köztük olyan, amit azóta is rendszeresen eszem máshol is, és olyan is, amiből megbántam volna, ha egy egész adagot kellet volna megennem.
Én nagyon szeretem!:D Az motivál a tanulásban, hogy hogyha kitűnő leszek, akkor megint elmegyünk anyuval:D Bár legutóbb kiakadt rám, mert fogtam egy mélytányért, és abba beleadagoltam a fagyit és ráöntöttem a somlóinak a csoki öntetét:D Na és ebből ettem 3 tányérral...rohadtjó volt:D
A pincérek is nagyon udvariasak voltak:) Mondjuk az egyik végigfigyelt, és amikor mentem wchez megszólalt, hogy hányni megyek-e...xd
A mexikóiba voltunk egyébként:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!