A halászlé, a pacal, és a körömpörkölt nagyon népszerű ételek. Mégis miért van az, hogy a legtöbb nő undorodva elfordul, ha meghallja ezeket a nagyszerű gasztronómiákat?
egy előzőváléaszolónak
pacalt körmöt esznek a franciák,a spanyolok,az angolok...és nem a prolik, hanem normális éttermekben. Ha amikor külföldre mész akkor nem mindíg rántotthúst rendelnél, akkor tudnád.
Imádom mind a háromat, sőt elkészíteni is tudom úgy, hogy az "ínyencek" is megnyalják utána mint a 10 körmüket, akármelyikről van szó.
Persze sokan azért nem szeretik, mert "nem nőttek rajta", ezért amit fiatal korában nem evett, azt később nehéz megszeretni.
Másrészt, képzeljétek el, ha mindenki szeretné, mennyivel nehezebb lenne hozzájutni az alapanyagokhoz. Sok esetben még ma sem lehet mindig kapni, akár köröm, akár jófajta pacal. Az igazi tiszai-halászléhez összeválogatni a különböző fajta halakat pedig szinte művészet.
Ne is egyék, több marad nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!