Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A pástétomban van csiga?

A pástétomban van csiga?

Figyelt kérdés

A testvérem is mondta kb. 5 évvel ez előtt hogy a bolti pástétomba tesznek csigát csak közbe elfelejtettem. És 1-2 évvel ez előtt a barátnőm is mondta. És most valamelyik nap egy ismerősöm is mondta, hogy van benne csiga. Mostmár három olyan ember is mondta, AKIK NEM ISMERIK EGYMÁST (mert ha ismernék gondolnám hogy csak hülyéskednek velem). S ma ettem pástétomot, és ropogott a fogaim között valami. És mind az járt a fejembe hogy a csiga házát rágom. Elolvastam mit ír a dobozán, de nem írt semmi csigáról.

És ez nem kamukérdés. Csak kíváncsi vagyok rá. Szóval légyszíves ne támadjatok le. Remélem ez csak egy "pletyka" ami csak erre fele van.

#csiga #pástéom
2012. máj. 13. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:

a csigapástétomban tuti van

egyébként meg 100%, hogy nincs benne

túl drága volna úgy

2012. máj. 13. 17:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Sok diszóság van a pástétomban, de csiga biztos nincs. A csiga ugyanis drága csemege, inkább külföldre viszik, miután itthon nagyon kevés pénzért gyüjtetik az emberekkel.
2012. máj. 13. 17:45
 3/6 A kérdező kommentje:
ezt jó tudni. köszi. :)
2012. máj. 13. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez elözöek igazaat irtak, az meg, hogy több ember is ilyet állitot, annak az az oka, hogy egy valakikitalál ilyen hülyeséget és utána pletykaként terjed.
2012. máj. 13. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez pont olyan mint h a mekiben mindenben patkányhús van. 1 hülye kitalálja aztán már 100 szajkózza mert h ők ezt hallották
2012. máj. 14. 07:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Bármi lehet benne!Véletlenül!:D

Direkt biztosan nem!

2012. máj. 14. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!