Lehet ebből "baj"?
Figyelt kérdés
ne nevessetek ki, ha hülyeséget kérdezek, de inkább kikérem a véleményeteket.
szóval az egyik nap úgy jártam, hogy húst vettem, beraktam a hűtőbe. Nem aznap csináltam meg, hanem másnap akartam. Általában mindig megszaglászom amikor megveszem, de ez most valahogy elmaradt. szóval amikor bontom ki, akkor vettem észre hogy büdös. azóta vissza vittem de most nem ez a lényeg. a hűtő aljában volt, nem volt más mellette, kicsit a zacsiból amiben volt kifolyt a leve. Lehet hogy hülyeség, de így megromolhat bármi más a hűtőben ha csak szag van? hozzá nem ért.
köszi mégegyszer!
2012. máj. 12. 18:44
1/2 anonim válasza:
Ha nem ért hozzá más kajához,nem hiszem, hogy bármi megromlott tőle, max. átvették az "illatot". Pakolj ki a hűtőből, ecetes vízzel töröld át, szellőztesd ki, és úgy pakolj bele vissza. Amíg ezt meg nem teszed, addig a szag ott marad, és akármit beleraksz, átveszi a büdöset.
2/2 A kérdező kommentje:
igen, mindjárt kitakarítottam ecetes vízzel. Köszi!!
2012. máj. 12. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!