A mekiben kb mennyibe kerülnek?
Pl gondolok egy Mcwrapra egy salátára(McSalad Shaker) meg egy McFreezre..
És milyenek? Mármint az ízük? Nem nagyon ettem még de következő héten megyek vásárolni és ezt néztem ki hogy ilyet szeretnék, viszont a honlapjukon nincsenek árak.
A válaszokat előre is köszönöm mindegyikért megy a zöld kéz :D
Én se találtam árakat.
A McFreeze nekem nagyon ízlett, olyan mint egy gépi krémfagylalt, de egyedibb. Mindenképp kóstold meg :)
kb árat írok
mcwrap 850
menüben van 1250 is
a shaker az cézár sali, 750 + ha öntetet is kérsz az úgy 250
mcfreeze régebben 250, de lehet már 300. ezen van öntet. a sima tölcséres az most 150.
nem rossz az ízük, én szeretem, igaz jobbat biztos kapni máshol, de itt legalább a világ/ország minden felében ugyan azt kapod.
Különböző árkategóriájú éttermek vannak, én a legdrágábbról tudok nyilatkozni, olyanban dolgozom. Szóval ennél csak olcsóbban kaphatod meg. :)
McWrap: 920Ft, menüben 1300Ft körül van (erre nem emlékszem pontosan)
Shaker saláta vagy másnéven Csirkés Cézár saláta: 750Ft, az öntet 130Ft, kivéve a citromos-olívásat, az 150Ft.
McFreeze: a tölcséres, öntet nélkül 180Ft, a poharas-öntetes 250Ft, ezt kérheted extra öntettel plusz 80Ft-ért. És ez tényleg nagyon finom. :)
A sajtburger menü pedig 450Ft, ahogy előttem írták.
A MCfreeze-t feltétlenül kóstold meg párszázas ajánlatban 250 ft plusz csokival ami szerintem muszáj rá +80 ft.
Nem horror a többit nem tudom én ott nem nagyon kajolok inkább KFC..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!