Kiderül már mit evett, a fuzáriumtól hormonzavaros kislány?
Az RTL híradóban mondták, hogy a kislány minden nam ugyanazt a gabonapelyhet ette, majd azt mutatták, hogy a biopont ügyvezetője magyarázza, hogy ők minden előírást betartanak. Ezek szerint biopont terméktől betegedett meg a kislány?
Írtak/mondtak, valahol erről bővebben?
Felhívják a figyelmet egy több 100 (vagy ki tudja?1000) éve létező dologra,és másnap hipp-hopp beteg is lesz valaki!Érdekes...
Megvolt már a madárinflu,nem ehettünk csirkét,volt sertésjárvány,nem ehettünk disznóhúst,nem idegen a kergemarha és társaik,most fuzáriumos gabona,SENKI NE MERJEN KENYERET MÜZLIT,ÉS EGYÉB LISZTBŐL,GABONÁBÓL KÉSZÜLT ÉTKET FOGYASZTANI!!!
Nevetséges!A "tudósoknak" nincs jobb dolguk???Vagy direkt az emberek riogatásáért fizetik őket???
Akkor hogy is van ez a biokaja=egészség maszlag?
Nem is csak ő betegedett meg...
Valamelyik reggeli műsorban volt, hogy több kislányról van szó, az egyik 5 évesen menstruál, a másiknak 2 évesen petefészek cisztája lett, a harmadik nem tudom hány évesnek pedig nő a cicije. Sajnos csak fél füllel hallgattam.
A mai hír:
Visszahívták a durillo durum száraztésztát fuzárium szennyezés miatt. Most egy kicsit be vagyok kakilva, mert mi csak ilyet használunk, mivel én tojásallergiás vagyok. Ja és terhes és van egy kislányom is. Bár azzal nyugtatom magam, hogy csak rosszul lettem volna... Nem tudom, hogy mit gondoljak, valahol én is érzem, hogy túl van lihegve, de mi van ha nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!