Tudtok valahol cukrászdá (ka) t ahol pályakezdő (ke) t felvesznek?
Nem tudnák lenyomozni max ha ismerik a régi főnököt és dolgozókat mert már más kezében van más dolgozókkal akik nem tudják neki megmondani. Max annyi lehet h nem híres meg jónevű cukrászda. Am nem pesti vagyok de próbálkoztam már ott is. Mondtam is h ha kell oda is tudok költözni mert lenne hova de úgysem vettek fel. Gondolom volt pesti aki egyből tudott menni v több gyakorlata volt v valakinek a valakije volt. Ez ilyen sajnos. Rengeteg helyen próbáltam már de a közelben sem vettek fel. Még a nyamvadt tescóba sem.
Am a volt osztályomból 2 ember kapott munkát a szakmában (a 16ból) az egyik külföldön a másik meg a rokonánál
na, ez az arány ismerős :S
tescoba h h nem? látják ők néha h milyen tortákat tesznek ki? mióta keresel állást?
elég szkeptikus vagyok, cirka fél év munkanélküliség után (tudom, hogy az még "semmi") egyre elkeseredettebb vagyok, főleg, hogy semmi pozitív visszajelzést nem kaptam még
de azért köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!