Vizsga elott egy órával ha bekapok egy csokit, tényleg jobban működik az agyam?
Figyelt kérdés
És ha igen milyen felet? Mogyorós? Fehér csokis?2012. máj. 6. 21:05
2/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy milyet eszel, én az ét csokit ajánlom amibe azért van kakaó tartalom is és nem ezeket a műanyag tejcsokikat. Egyébként tényleg működik ez sőt ezt engedni is szokták érettségin. Meg azt is hogy egyél, igyál. Nem vicc.
3/9 anonim válasza:
reggeli:
zabpehely+joghurt+dió/pisztácia/mandula+banán
utána 2 kocka étcsoki vagy
teljes kiőrlésű kenyér/zsömle+magvak(lenmag/tökmag stb szórd meg vele a kenyeret/zsömlét amit megkentél+sonka+sajt+főtt tojás+zöldség +kakaó
vizsga elött szőlőcukor
Sok sikert minden holnap érettségizőnek!!!
4/9 anonim válasza:
Én érettségikor napi szinten toltam egy tábla Boci étcsokit. :D Jól is tudtam teljesíteni :D
5/9 anonim válasza:
Csak akkor hat, ha tudás is van a fejedben!
6/9 anonim válasza:
a fehér csokit felejtsd el. keserű csoki, minél magasabb kakaó tartalommal.ebből is pár kockányi.
reggelizni valóban kell, de nem jóllakottra enni magad.
a keserűcsoki a koncentrációt segíti, de a tudást nem pótolja :)
egy nagy kalappal...:)
7/9 A kérdező kommentje:
Hat végül 20 tétel közül pont azt az 1 et húztam amit kívülről tudtam:::DD fehercsoki szerencsét hozott .:) azért kössz mindenkinek a választ !
2012. máj. 7. 14:24
8/9 anonim válasza:
gratulálok, a lényeg, hogy sikerült :)))Éljen a fehér csoki:))
9/9 Moira-88 válasza:
A legenda miszerint a csokoládé agyserkentő és afrodiziákum is egyben, nos ez igaz, de kizárólag csak a magas kakaó tartalmú csokoládéra vonatkozik. Ha pl. Milka csokit eszel, azért leszel jobbkedvű és felpörgött mert azoknak a cukor tartalmuk az ami magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!