Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy kell ananaszt valasztani?

Hogy kell ananaszt valasztani?

Figyelt kérdés
Ugy ertem mi alapjan?Tegnap a boltban mindnek penesz volt a „talpan”,szaga, illata egyiknek se volt, ilyenekre gondolok.Koszonom a valaszokat.

2012. máj. 5. 07:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Penészesetert értelemszerüen nem érdemes megvenni.

Normál esetben sárgás a szine, és ha megszagolod, jellegzetesen ananászillata van.

Ha nem ilyen, akkor nem érdemes megvenni, mert semmi ize sincs, kivéve, hogy savas.

Nem sok helyen lehet rendes ananászt kapni és nem is mindig. CSAK akkor vegyél, ha kivülröl egészséges, sárgás, és illatos.

2012. máj. 5. 07:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést, kicsit összekeveredtek a betük: penészesetert = penészeset
2012. máj. 5. 07:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a hogyan fogyasszuk részben. [link]
2012. máj. 5. 07:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Illatos,sárgás,egészséges,lehet kicsit puha,a levele már nem zöld és ha meghúzod,akkor kijön,az a jó ananász.
2012. máj. 5. 09:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat is, de amikkel én találkozok, bár nem penészes nagyon, de ha jól megnézi az ember, pici van a talpán. Illata semmi nincsen, olyanokat látok, amiben bár van sárga, de barna és zöld is, nem puhák. Ezért is kérdeztem, mert legutóbb is rohadt a belseje, pedig kívülről semmi jel nem utalt rá.
2012. máj. 6. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!