Főzős videót fel lehet tenni?
Nemrég csináltam csak úgy( tényleg nem ilyen kalózkodás vagy ilyesmi)egy ilyen főzős videót. Ilyen főző műsort. Stahl Judit egyik receptjét használtam. Még ha be is mondtam a nevét, meg hogy az ő receptje még akkor sem tehetem fel pl blogba ugye? Mert az lopás nem? Vagy vmi ilyesmi. Eddig még nem csináltam semmit, ezért most kérdezem. A válaszokat köszi!
(amugy nem youtube-ra tenném)
Nem tudja senki, hogy nem vetted meg a könyvet.
Szóval akár még onnan is megtanulhadtad/kiírhattad a receptet.
Ha IRÁSBAN, saját receptedként SZÓ SZERINT leirod a receptet, akkor ESETLEG lehet, hogy valaki megpróbál rekalmálni, de ha már EGYETLEN szót megváltoztatsz, akkor már nem ötletlopás.
Receptekre NINCS ilyen, mert ugyanazt a receptet sok helyen ismerhetik. Viszont a receptek mellett lévö KÉPEK gyakorlatilag mindig védettek, az az, amit nem szabad használni.
HA te bármilyen recept alapján fözöl, az saját munkád, semmiféle büntetést nem kaphatsz ezért.
Köszönöm a válaszokat! Tudom értetlenul fogalmaztam de a konyvet megvettem es onnan neztem a receptet :) A kepeket nem
amugy sem akartam hasznalni de azert jo hogy azt is említetted kedves utolsó válaszolo! Koszonom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!