A sajtoknak után sózás miatt magas a só tartalma, vagy természetesen alakul ki bennük a magas sótartalom?
Figyelt kérdés
Házilag lehet olyan sajtot készíteni, ami nem sós?2012. máj. 1. 14:40
2/3 anonim válasza:
A sajtkészités során a megalvadt tejet lecsöpögtetik és utána SÓS lében érlelik. A só ekkor kerül bele, de ha kihagyod, akkor nem lesz jó, mert megromlok a massza.
3/3 A kérdező kommentje:
Mozzarellát és a mascarpone-t is?
2012. máj. 1. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!