Hol lehet koffein mentes kólát kapni? (Mint lent a linken)
2012. ápr. 26. 00:07
1/9 A kérdező kommentje:
Ha ilyen nincs, kóla ízű szörpöt még lehet kapni valahol? A 90-es évek elején gyakran ittunk ilyet, igaz, hogy nem annyira finom, mint az eredeti coca-cola, de nem bírom a koffeint, szóval az is nagyon jó lenne. Persze, ha nincs benne koffein.
2012. ápr. 26. 00:17
2/9 anonim válasza:
Itt Londonban lehet. De bevallom, 20 évet laktam Budapesten, de ott soha nem találkoztam ilyennel. 90-es évek elején meg még kisgyerek voltam. Esetleg internetről tudsz rendelni, gondolom, ha nagyon ilyet akarsz inni.
3/9 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm, hát sajnos Londonba nem megyek mostanában :) Esetleg az amazon.com-ról rendelhető? Megpróbálom, köszi a tippet! :)
2012. ápr. 26. 00:46
4/9 anonim válasza:
Én sem láttam Magyarországon, soha. De Nyugat-Európában mindenhol van.
5/9 anonim válasza:
szerintem ha gépi kólát kérsz bárhol azzal meg van oldva a kérdés.
abban sincs koffein.
6/9 anonim válasza:
Diet Cola nincs magyarországon csak light meg zero.
De van bolero italporban cola ízesítésű.
Vagy gépi cola vagy a lidl-ben, penny-ben, cora, cba-ban vannak ilyen noname, saját márkájú colák, azok annyira nem finom és jó colák, de talán abban is kevesebb a koffein.
7/9 anonim válasza:
Aki azt irta, h Nyugat-Eu-ban mindenhol lehet kapni, vajon mindenhol jart es vett is??? Ausztriaban probaltam felkutatni, es csak hosszas kutatas utan talaltam egy 0.33-as kiszerelesü, Schartner Bombe elnevezesü koffeinmentes kolat, ami megcsak nem is minden nagyobb elelmiszerboltban kaphato, konkretan egy Magyar megszekhely nagysagu varosban csupan egy boltban. Sajn nincs nagyobb kiszereles. A Coca Cola Zero koffeinmentes valtozata Ausztriaban Sem kaphato.
8/9 answer001 válasza:
9/9 anonim válasza:
Szia. A Coca-Cola light-ban nincs koffein. Legalábbis az van ráírva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!