1000főre fözött közkonyhán föszakácsnak lenni mit takar /felelősségen kivül/?
Meg q.rvanagy rutint.
Egy akkora konyhát nem egyszerű átlátni, és gördülékenyen leszervezni a melót.
Meg a közétkeztetésben, főleg ilyen létszámnál fontos tényező a matek az anyagfelhasználás tekintetében, márpedig az ilyen helyeken elég szigorú készletfigyelés van.
És ezeket nem tanítják az iskolában, csak gyakorlati úton lehet elsajátítani, szóval jó néhány év kell, hogy ezt biztonsággal rá lehessen bízni valakire.
Talán a beosztottak irányítása a legnehezebb (nem szakmailag). Ha túl engedékeny, laza, akkor nem lesz tekintélye, és kíméletlenül kihasználják. Ha túl szigorú, nem tisztelni fogják, hanem tartani tőle, ami feszültséget generál a csapatban, és az el lehetetleníti a munkát.
én dolgoztam közkonyhán mint tanuló 3évig
a főszakácsunk egy iszonyat rutinos, poénos, kedves 60as néni volt, imádta mindenki, szerintem még mindig ott van, hacsak nem nyugdíjas lett
reggel leosztotta a feladatokat, ki hova mit mikor, mindig volt cigiszünetünk, balhé sosem volt, a leszídást is poénosan csinálta, dolgozott velünk, ha kellett mosogatott, klopfolt, fűszerezett, de mindig minden és mindenki szépen dolgozott a keze alatt
szerintem hatalmas nagy felelősség egy ilyen meló
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!