Mióta kávézol? Egy nap mennyit iszol? Raksz bele cukrot, tejet?
Legalább 40 éve iszom,cukor nélkül,tejjel.
Nemrég olvastam,hogy egy kutatás szerint a sok kávé hatásos a daganatképződés ellen.
Igazából az íze miatt szeretem, reggel viszont muszáj egyet megigyak meló előtt hogy képbe jöjjek.
Fősuli alatt kedveltem meg az automatás kávét, a délutáni unalmas előadások alatt jól jött, és nem is volt gatyarohasztó meleg az épületben... Bár az elég távol állt a rendes kávétól.
Most általában iszok egy lattét mikor beérek dolgozni és egyet délután 3 körül. Van hogy a másodikat koffeinmentesből csinálom, a lényeg a kávéíz, a sok tej és hogy jó meleg. Édesítőt soha nem használok, inkább fél kk barna cukor, vagy méz. Néha mandula tejet használok a finom pörkölt mandula íze miatt.
Itthon néha főzök 2 személyes kotyogóssal, de gyenge kávét veszek eleve. Vagy magam iszom meg, vagy a párommal 1-1 csészével.
Bár dohányzom, de nem sokat, és nálam a mindennapi cigi-kávé kombó sose jött be. Ha esetleg a városban vagyunk, néha beülünk egy kávéra valahová és akkor jó mellé 1 cigi, de ennyi.
28N
Én vagyok az egyetlen, aki nem szereti?
Alapból a kávéaromát nem bírom, sem az ízét, sem az illatát. Kerülöm az ilyen édességeket, és cappucinot sem iszom..
Ha reggel felkelek, vagy 1 pohát ásványvizet, vagy 1 pohár citromos vizet iszok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!