Ez jó laktózérzékenynek, igaz?
Figyelt kérdés
Piskóta: cukor, tojás, liszt, sütőpor
+meggy
2012. ápr. 19. 16:54
2/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! Végül is csak, amiben van tej, tejpor, és állati zsiradék..az nem jó, igaz?
2012. ápr. 19. 17:08
3/9 anonim válasza:
Igen csak az nem.Ez tökéletes összeállítás
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2012. ápr. 19. 18:16
5/9 anonim válasza:
Laktózos vagyok. Biztos, hogy nem jó!!! A piskóta biztos tartalmaz tej származékot. Én multkor nagyitóval kerestem valami nasit, piskótát, kekszet, nápolyit ... bármit. De sajnos mindben volt tej származék, vagy nyomokban tejet tartalma, vagy allergénűűű. tej. Vigyázz nem éri meg.
6/9 anonim válasza:
Kedves utolsó: Igenis ez jó! Ugyanis a kérdező valószínűleg ezekből akar piskótát SÜTNI
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, ezekböl a hozzávalókból sütöttem a piskótát! Klasz lett.:) A boltival tudom, hogy sokkal nehezebb a dolog, hiszen nagyon sok mindenben van pl tejpor.
2012. ápr. 21. 16:27
8/9 anonim válasza:
Bocs félre értettem. Azt hittem, hogy bolti piskota.
9/9 A kérdező kommentje:
Semmi baj! Végülis konkrétan nem írtam le, hogy sütni készülök.('
2012. ápr. 23. 11:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!