A chilli paprikát le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 21:50
1/5 anonim válasza:
A paprika általában elveszit a szinét fagyasztáskor.
De a csilit egyébként sem érdemes fagyasztani, száritva sokkal egyszerübb tárolni, és felhasználni is.
2/5 anonim válasza:
Nem jó ötlet, mert a fagyasztás-olvasztástól az erejét is elveszti, nem lesz az a friss csípős.
Szárítsd ahogy az első is javasolta ha nem akarod azonnal felhasználni.
3/5 anonim válasza:
Nekem a mélyhűtőben van mindig egy adag, ha kell 1 db-ot kiveszek belőle, teljesen olyan, mintha friss lenne, nyugodtan fagyaszd le.
4/5 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy az az apró hosszúkás piros chilli, amit lefagyasztok.
5/5 anonim válasza:
én is fagyasztom, semmi baja nincs. sima zöld hegyes erőst is szoktam fagyasztani karikára szelve, ugyanolyan erős az ételbe főzve, mint frissen.
minden paprikát lehet fagyasztani, csak el kell kapni a pillanatot, hogy meddig főzzük, mert hamar kivetkőzik magából, vagyis lepöndörödik a héja, az pedig utálatos tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!