Reggelikre és vacsorákra mit szoktatok enni?
Hát én reggelire jó sokat szoktam enni,igaz fogyózom de reggelizz úgy mint egy király....:)
Na szóval pirítós kevés vajjal,lekvárral,bundáskenyér,rántotta,tükörtojás szalonnával,pirítós sonkával,paprika,paradicsom,uborka,sajt,
tejberizs,palacsinta,tegnap esti pizza maradék:),tej müzlivel,zabpehellyel,joghurt.
Inni kávét mindig szoktam,de teát,tejeskávét,narancslét,tejet,vmilyen turmixot is szoktam néha.
Vacsorázni nem szoktam,csak egy csésze teát iszom,de sztem ugyanezeket is lehet,a nehezebb kaják kivételével:)
remélem segítettem:)
Reggelire én sonkás szendvicset,narancslével. Ez mindennapos :) Sokszor társul még hozzá majonéz,vagy valami öntet.
Vacsorára általába,könyebb kajákat eszem,mert elég későn szoktam lefeküdni,Ilyen light joghurt sajtal paradicsommal.Vagy úgyszint szendvics :) Esetleg pizza,és ilyenek.
16/L
reggeli:-pirítós szalámival,sonkával.
-melegszendvics,
-tojásrántotta,
-lekváros kenyér.
-gyümölcs. Nyáron nagyon sokszor eszek reggelire gyümölcsöt,vagy leturmixolom és úgy:)
vacsora:-pirítós szalámival,sonkával,
-zöldség/gyümölcs. Este már nem nagyon szoktam enni,max. vmi könnyű kaját,de azt is keveset.
14/L
Én az esetek 99%-ában ezt reggelizem:
francia pirítós, és benne csak sajt van, a tetejére ketchup és majonéz...és még egy év alatt nem sikerült megunnom :$ Amúgy inni teát vagy capuccino-t szoktam.
Reggeli:müzli,pirítós,virsli,péksüti tejjel vagy teával
Vacsora:tükörtojás zsiradékmentesen,barna kenyér klf.feltétekkel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!