Az erzsébet utalványt mire lehet költeni?
Én a Coop-ban és a Spar-ban szoktam levásárolni, de néhány hentesnél is lehet vele fizetni. Nálunk van néhány kisbolt is, ahol elfogadják.
Veszek vele mindenfélét (pékárut, tejterméket, lisztet, cukrot, tusfürdőt, húst, mosóport stb.). Nekem azt mondták, hogy az a lényeg, hogy a vásárolt termékek között legyen pékáru (ez lehet akár csak 1 db kifli is).
Veszprémi vagyok, én is úgy tudom hogy a Spar-ban még nem fogadják el. Tesco is hétvégétől fogadja el, csak azt nem tudom mikre költhetem. Mert valaki azt mondta például nyers húst nem vehetek,mert az "luxus cikk". Na marha jó.
Már enni is luxus lesz?
Hogy kávét, italt és cigarettát nem lehet, meg esetleg könyveket, illatszert, még azt mondom oké. De hogy húst? Ez tényleg igaz?
Én Tescoba szerettem volna vásárolni pár db tábla csokit, mire nekem azt mondták hogy Erzsébet utalvánnyal az nem jó, mivel nem ALAPVETŐ! élelmiszer.... hát mondom akkor mi az alapvető?? liszt, mirelit, fűszerek... ó mondom ezek aztán legalább annyira mint az én csokim...
Állítólag nasira, édesség, sós süti, torta, ilyesmire nem lehet sőt még a cukros üdítőt is ide sorolta nekem a vevőszolgálat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!