Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hány Bacardi Breezert kell...

Hány Bacardi Breezert kell meginni ahhoz, hogy valaki berúgjon?

Figyelt kérdés
mondjuk egy kisebb termetű vékony lánynak

2012. ápr. 3. 22:22
 1/6 anonim válasza:
Ha egy-kettőt megiszol még tuti nem lesz bajod. De ha a kérdés arra vonatkozott hogy hogyan rúgj be akkor egyrészt ne breezerrel próbálkozz másrészt pedig egy kisebb termetű vékony lány vigyázzon magára :)
2012. ápr. 3. 22:27
 2/6 A kérdező kommentje:
én nem is földön akarok fetrengeni, mint egy krumplibogár:D hanem a kívánt színt az lenne amikor mindenen nevetsz tudsz táncolni beszélni ,de azért látszik rajtad, hogy ittál, szeretem Breezert, de még nem próbáltam egyszer sem annyit inni, hogy sok legyen
2012. ápr. 3. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem abból nem lehet még annyit se inni, hogy becsípj..
2012. ápr. 3. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Nézd, egy jó barátnőm olyan keveset és ritkán iszik alkoholt, hogy fél doboz sörtől kellemesen becsíp. Nekem két-három doboz sör meg sem kottyan, pedig vékonyabb vagyok, mittomén.

Bacardi Breezertől szerintem nem lehet berúgni, mert mire megiszod a következőt, már elmentél mosdóba pisilni, feldolgozta a gyomrod, hasznosította a tested stb. :D

Ha még sosem ittál, és hirtelen zúdítod be, azért előfordulhat, hogy kicsit jókedvűbb leszel tőle, de elég enyhén. Anno én is BB-t iszogattam, még gólyatáborban, mint életem első egész piáját... nem történt semmi, csak amikor szereztem hozzá valami mást, két cent töményet.

Az ízéért idd, nyugalom. Egy kicsit, icike-picikét oldottabb leszel tőle, ha már egyszer alkohol, de berúgnod nem kell, az azért más tészta.

2012. ápr. 4. 02:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez soha nem a piától, hanem a helyzettől és az alkattól függ.

Van egy ismerősöm aki egy brezertől berúgik akkor is ha buli van.

Én buliban lazán megiszok fél liter vodkát, meg sem érzem, mert kitáncolom magamból.Ha itthon leülök és csak úgy egyedül megiszok egy breezert megérzem hogy alkoholt ittam.

2012. ápr. 4. 07:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) ittam már Breezert szeretem is, de annyit még nem ittam , hogy becsípjek tőle
2012. ápr. 4. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!