Az alufóliába, a fényes vagy a matt oldalával kell becsomagolni az ételt?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 21:18
1/7 anonim válasza:
Én a matt oldalába szoktam és kívül van a fényes.
3/7 anonim válasza:
Ahogy letekered,az a belső oldala,oda kell tenni az ételt.
4/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy hova csomagolod, én ezzel sosem problémázok.
5/7 anonim válasza:
Ha hűtőbe rakom, akkor a matt oldala, viszont ha leborítom vele a sütőben sült húst, akkor a fényes van felül.
6/7 anonim válasza:
A matt felulet atengedi a hot, a fenyes pedig nem. Ezert erdemes odafigyelji melyik oldalat hasznalod.
7/7 anonim válasza:
A fényes oldal nem ereszti át a hőt, a matt fele viszont igen.
Ha a sütőben melegen akarunk tartani valamit, akkor a fényes oldalát fordítsuk kifelé (pl. hússütésnél).
Ha viszont szeretnénk valamit gyorsabban megpuhítani, akkor a fólia matt felét fordítsuk kifelé (pl. fóliában sült burgonya).
(Reinhard Gerer:Nagy szakácsok kis fortélyai c. könyvéből)
Ennyit a hülyeségemről.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!