Van olyan rágógumi, amiben nincs aszpartam édesítőszer?
Figyelt kérdés
Végignéztem a polcon az Auchanban, és mindegyikben volt. Vagy nincs sima cukros rágó, nem cukormentes?2009. jún. 16. 00:34
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
A mindenit nem is tudtam, hogy a rágóban is van. Édesítőszert direkt csak olyat használok amiben nincs, de a rágóban....? Hú. Orbit, Winterfresh, Airwaves? Ezkbe mindbe van?
3/6 A kérdező kommentje:
Aha, megnéztem a boltba, Orbitba, Winterfreshbe, Airwavesbe és Twinner 88-ba is volt.
2009. jún. 16. 09:59
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megnéztem a linkeket. Már csak az az egy kérdésem lenne, hogy a webáruházon kívül hol lehet ilyen xylitolos rágót venni?
2009. jún. 16. 10:05
5/6 anonim válasza:
Szia!
Bizony, a legtöbb rágóban, ami light ill. cukormentes, van aszpartam (E-951). Még a gyerek rágókban is...
Emlékeztek még a jó öreg magyar gömb alakú, színes gyüm. rágókra? Azokban nincs...de van más E adalék.
Mostanában láttam újból ezeket a rágókat a boltok pultjainál.
Üdv!
6/6 anonim válasza:
Sajnos az Aldiban kapható Xylit-Pro-ban van aszpartám. Szóval meg kell nézni az apró betűs részt is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!