Tudtok ilyen "Nutella klónokat"?
Figyelt kérdés
Szóval olyan mogyrókrémekre lennék kíváncsi, amelyek nagyon hasonló íze van a Nutellához. Próbáltam már sok mindent, de egyik sem volt olyan jó. Lehet nincs is ilyen :D
Egyébként megveszem én a Nutellát, csak hát kib@szott drága, és elég hamar betermelem :D Ezért keresek alternatív megoldásokat.
2012. márc. 29. 19:57
1/7 anonim válasza:
Lidlben a Choco Nussa nagyon hasonló és kb 450-500 ft.
2/7 anonim válasza:
Choco nussát én is ajánlom nagyon finom és olcsó zöld a teteje
3/7 anonim válasza:
Choko Nussa (Lidl), nálunk mindig az van. Hamar fogy, nagyon finom.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindnekinek, ezt a Choco Nussát kipróbálom majd, a Nutokát nem hiszem, mert nincs Aldi a közelben. :)
2012. márc. 29. 21:17
6/7 anonim válasza:
Én is zöldes csomagolású lidl-öset ajánlom, az az egyetlen amire azt kehet mondani hogy közel áll a (krva drága) Nutellához.
7/7 anonim válasza:
A spar budget csokoladekrem majdnem ugyanolyan, mint a nutella, es a nagy uveg kerul kevesebbe, mint a kicsi nutella. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!