Azt olvasom, hogy akik testépitéssel foglalatoskodnak azok ugy is vigyenek be fehérjéket a szervezetükbe, hogy sok szárnyast egyenek. Nyersen? Mert hogy a fehérje 40°C-on már elmegy, vége
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 17:24
1/4 anonim válasza:
Persze, hogy nyersen. Hogy máshogy gondoltad?
2/4 anonim válasza:
A fehérje hogy megy el 40 fokon? :D:D:
3/4 anonim válasza:
Ha kicsapódik a fehérje, (70-75 °C) akkor kicsit nehezebben emészthetővé (illetve feldolgozhatóvá ) válik.
Kicsivel tovább tart a szervezetnek elemi fehérjékké, aminosavakká bontani. Ezért minimális mértékben rosszabbul hasznosul. Ennyi történik vele, az ég-világon sehova nem megy, 40 fokon legfeljebb a teszkós törölközők színe megy el.
A te logikáddal akkor ha bármilyen (főtt/sült)húst eszünk, soha nem eszünk fehérjét?!
Pláne a szárnyast kell alaposan átsütni, mert szalmonellát hordozhat, és ha azt bekapod, akkor pár hétre lőttek a testépítésnek, az tuti! :)
4/4 anonim válasza:
LOL, komolyan ez a nap kérdése :D :D honnan szedtél ilyen hülyeségeket? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!