Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Azt olvasom, hogy akik testépi...

Azt olvasom, hogy akik testépitéssel foglalatoskodnak azok ugy is vigyenek be fehérjéket a szervezetükbe, hogy sok szárnyast egyenek. Nyersen? Mert hogy a fehérje 40°C-on már elmegy, vége

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nyersen. Hogy máshogy gondoltad?
2012. márc. 28. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A fehérje hogy megy el 40 fokon? :D:D:
2012. márc. 28. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha kicsapódik a fehérje, (70-75 °C) akkor kicsit nehezebben emészthetővé (illetve feldolgozhatóvá ) válik.

Kicsivel tovább tart a szervezetnek elemi fehérjékké, aminosavakká bontani. Ezért minimális mértékben rosszabbul hasznosul. Ennyi történik vele, az ég-világon sehova nem megy, 40 fokon legfeljebb a teszkós törölközők színe megy el.

A te logikáddal akkor ha bármilyen (főtt/sült)húst eszünk, soha nem eszünk fehérjét?!

Pláne a szárnyast kell alaposan átsütni, mert szalmonellát hordozhat, és ha azt bekapod, akkor pár hétre lőttek a testépítésnek, az tuti! :)

2012. márc. 28. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
LOL, komolyan ez a nap kérdése :D :D honnan szedtél ilyen hülyeségeket? :D
2012. márc. 28. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!