Miért nem esszuk meg a ragadozók húsát?
Megesszük!
Pl: Csuka, vagy Cápa steak.
Egyébként mutass olyan ragadozót a térségben ami nem védett.
És ragadozót "tenyészteni" emberi fogyasztásra nyilván nem 10 forint lenne, annak hús kell, hogy nőjön.
A kérdező nyilván emlősökre gondolt. Tigrisre, oroszlánra...stb.
Gondolom azért, mert túl kemény a húsuk.
Mert a táplálkozási szokásaik miatt a húsuk is más jellegű. Keményebb, rágósabb, durva.
A növényevő állatok húsa omlósabb, más a szerkezete.
:D
Az egyik ismeret-terjesztő tv-adón éppen fut egy sorozat, krokodil-vadászokról szól. (Kiosztott sorszám alapján az engedélyezett mennyiséget fogják ki a bőrük miatt). A szezon végén a település lakói összegyűlnek, és a húsát nyárson forgatva sütik meg és közösen elfogyasztják. Ez az USÁ-ban, fehér emberek, a vadászathoz felszerelve minden ma ismert technikai stb. felszerelésekkel.
Tehát az ember azt is megeheti, és semmi baja nem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!