Hol lehet venni olcsó kotyogós kávéfőzőt?
Figyelt kérdés
Akár használtan is (de jó állapotban). Mindegy milyen, csak tudjon jó kávét főzni és olcsó legyen!2012. márc. 25. 12:54
1/10 tetro válasza:
a tudjon jó kávét főzni és olcsó legyen nem igazán jár együtt általában még kotyogós kávéfőzőknél sem
3/10 anonim válasza:
100ft-os bolt, vegyi áru üzlet, vagy a piacon. De néha a hipermarketben is jó áron van,persze kinek mi a jó ár:)
4/10 anonim válasza:
Keresd a gázon főzős "Kotyogó"-t. Annál az a lényeg, hogy nagyon lassan jöjjön át a víz a kávén, tehát a lehető legkisebb láng fölött. Valóban jó kávét főz, amikor a szűrőt megtömted, a kanál végével fúrj egy kicsi lyukat a kávé közepébe, ezáltal biztos, hogy nem fog felrobbanni, utána pedig szépen átjön rajta a víz.
A kétszemélyesből így is lejön az alatt, míg reggel fogat mosok, az erkély-ajtót kinyitom, hogy a szoba szellőzzön, és az ágyneműt felrázom. Márpedig ennyi időt bőven ki lehet bírni!
5/10 anonim válasza:
Előző vagyok! Vadi-újat árulnak belőle 2000-2100 körül. A 4 személyes egy kicsit drágább.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
IElőző, igen, kotyogósat akarok venni, de hol találok 2000 Ft-ért? Mert a legalacsonyabb ár amit láttam az 3-4 ezer volt, ezt kicsit sokallom!
2012. márc. 25. 17:19
7/10 anonim válasza:
eurós boltban nálunk van. de Obi ban is láttam. szerintem tescoban is nyugodtan nézz kürül.
8/10 anonim válasza:
14,50-es vagyok! Én a helyi műszaki boltban vettem, de ha jól emlékszem a 100-asban is ilyen áron láttam.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor szétnézek!
2012. márc. 25. 21:01
10/10 anonim válasza:
Tudom, régi kérdés, de én most akarok venni, szétnéztem neten, és 1090 ft-tól vannak, pl. az e-digitalnál, de a többi helyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!