, , Pöttyös nyereményjáték" (pl Túró Rudi)! Nyert már valaki kóddal valamit? Milyen termékkel, mit?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat! :)2012. márc. 18. 12:19
11/19 Electronicperson válasza:
Én most csak egy túró rudit sajnos, viszont van még egy a hűtőben ;)
12/19 anonim válasza:
Én is csak Rudit !
Három kódból kettő Rudi ! :\
Szerintem ez csak arra megy ki , hogy minnél több rudit vegyünk meg ! :oo
13/19 Electronicperson válasza:
Ebben teljesen igazad van,mindenki szeretné az ipadet meg az iphone-t hátha nyerünk :) meg a túrórudi egyébként is finom csak kicsit átverés :)
14/19 anonim válasza:
Mi eddig egy túrórudit nyertünk, az összes többiben kód volt, de eddig nem nyert egyik sem...:@ Pedig szeretnék egy iphone-t!!! XD :(
15/19 anonim válasza:
Az én haverom havera nyert ezzel egy iphont.
16/19 karaibrigi válasza:
Mi még nem nyertünk 12 kódból egyet se.
17/19 anonim válasza:
Sztem ez az egész kamu, csak rudit lehet nyerni, de reklámfogásnak kiváló. Így azért több ember veszi...
18/19 anonim válasza:
Képzeljétek én nyertem egy pöttyös pendrive-ot!!!! Ma nyertem! Nagyon örülök neki megérte ennyit beküldeni!
19/19 anonim válasza:
Kevdes Vector - hány kódot küldtél be?
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!