Hogy tudnék olcsón csinálni 3 liter csoki és 3 liter vanília fagyit?
Figyelt kérdés
amiket találok recepteket azok kevesek.2012. márc. 16. 22:48
2/6 anonim válasza:
úgy érti, hogy nem tud szorozni...;)
3/6 A kérdező kommentje:
úgy hogy pl csak fél liter jön ki és sokba kerülne ha hatszorosan csinálnám..
2012. márc. 16. 23:33
5/6 anonim válasza:
"úgy hogy pl csak fél liter jön ki és sokba kerülne ha hatszorosan csinálnám.." <facepalm>
akkor vegyél a boltban...
6/6 anonim válasza:
Lehet kapni fagyiport, tejjel v. vízzel -recept szerint- elkészíteni. Szerintem ez a legolcsóbb.
Én nyáron ilyet szoktam főzni:
18 deka kristálycukrot elkeverek 2 egész tojással+2 sárgájával. Beleteszek 2 zacskó vaníliáscukrot, esetleg 2 kupak aromát. Felengedem fél liter tejjel, s mint a madártejet, állandóan kevergetve krémesre sűrítem, vigyázva, hogy a tojást nehogy összekapja rántottának. Leszűröm, jégkockatartókba adagolom és fagyasztom.
Lehet vanília helyett kávéval, kakaóöntettel, gyümölcsszörppel más-más ízt adni neki.
Eddig azt hittem, ez olcsó,de 60 forintos tojásárak mellett inkább a kész fagyiport venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!