Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol lehet kivi szörpöt vásárolni?

Hol lehet kivi szörpöt vásárolni?

Figyelt kérdés
Sehol sem találok. Már nagyon régen ittam és eddig egyik üzletben sem találtam!
2009. jún. 11. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hol laksz??

Szerintem tescoban vagy auchanban lehet kapni. Spar,kaisers,interspar???lidl,aldi,penny??? Sehol??

Na ne már :))

Mi hozzánk mondjuk hetente 1 alkalommal jár szódás tőle szoktunk venni és van minden ízben,amit csak el lehet képzelni

2009. jún. 11. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk pl Zöldség-gyümölcs kiskereskedésben is lehet kapni.. és sokkal finomabb mint a teszkós vagy bármelyik.. (:
2009. jún. 11. 14:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Tesco-ban már néztem, Auchan is kilőve. Cora szintén. Intersparba nap, mint nap járok, ott sincs. Lidl és Aldi még hátravan. Néztem már piacon is, ahol minden ilyesmit árulnak és sokféle van, csak pont kivi nincsen.

Azért köszi a válaszokat!

2009. jún. 12. 07:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja, nem egy kisvárosban lakom, hanem Budapesten, csak seho
2009. jún. 12. 07:17
 5/5 A kérdező kommentje:
sehol nem találok. Bocs az előbbiért, de a lányom belenyúlt! (8 hónapos :-))
2009. jún. 12. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!