Mi a jó az üveges/konzerv gombában?
Valóban ég és föld a különbség, ennek ellenére szoktam venni, mert hétköznap sokszor nincs időm friss gombát használni, viszont a gombát minden formájában imádom, még ezt a kissé ízetlen, konzerv verziót is. Na meg hajlamos improvizálni, ilyenkor is jól jön.
Na meg márkafüggő is.
Azért abban egyetértünk, hogy a friss gomba verhetetlen.
Most hogy ettem belőle, hogy olyan savanyúnak érzem. Ez normális? A tietek is ilyen szokott lenni, vagy csak én vettem rossz fajtát?
Ja és köszi a válaszokat!
Azon kívül, hogy már el van készítve, semmi. Én is savanyúnak érzem. Egyszer vettem, ki is dobtam, ehetetlen volt. Mondjuk levest főzni nem is lehet belőle. Konzerv répából és borsóból sem főzöl levest. Max. fagyasztottból. Őszintén szólva nem tudom, mire lehet használni, én rántottába tettem, de nem volt jó. Esetleg még sült hús tetejére tenném, megszórva sajttal, és összesütném.
De inkább megveszem a gombát, nagyon hamar megfő/megsül. Az egyetlen macera a hámozással van, de ha nagy gombákat vesz az ember, az is gyorsan megy. Ha meg végképp nincs rá időm, akkor szeletelt (nyers) gombát veszek, ami konyhakész, viszont kb. 25%-kal többe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!