Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A/4-es torta hány szeletes?

A/4-es torta hány szeletes?

Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 09:39
 1/8 anonim ***** válasza:
12 szeletnél nem hiszem, hogy többet ki lehet hozni belőle. Ez is akkor, ha először hosszában félbevágod és utána keresztben vágod el 6 felé kb. Ha kevesebbet vágsz, akkor nagyon vékony lesz.
2012. febr. 28. 09:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Cukrász torta lesz elvileg, csak ostyakép árára azt mondták, hogy A/4-es ostyalap 1500Ft, de elképzelésünk sincs hány szeletes az A/4-es
2012. febr. 28. 09:54
 3/8 anonim ***** válasza:

12 szerintem is. hosszában félbevághatod, majd cikkcakkban kis háromszögeket szelsz, így olyan, mintha körből lett volna.

ha sima szeleteket vágsz, lehet, hogy több is kijön, de akkor már csak krémes süti, tortának kevéske:))

2012. febr. 28. 09:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

ja így más, maga a kép lesz A/4-es, ami a tortára kerül.

úgy biztosan kijön 16 rendes szelet.

2012. febr. 28. 09:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Így azért tudunk kalkulálni:)
2012. febr. 28. 09:58
 6/8 anonim ***** válasza:
az sem mindegy, hogy csak akkora lesz-e a torta, mint az ostyakép, vagy lesz még a képnek "keretje" is...
2012. febr. 28. 11:00
 7/8 A kérdező kommentje:
szerintem biztos csinálnak neki "keretet" , majd holnap rendeljük meg :)
2012. febr. 28. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor nyugodtan kérdezzetek rá, hány szeletesre számíthattok. biztosan megmodják, sőt szerintem lehet is választani "képkeretet":)

egy fél asztalnyi tortára is rá lehet illeszteni az ostyalapot...:)

2012. febr. 28. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!