Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb natúr joghurt?

Figyelt kérdés
+Én nem zsírcsökkentettet eszem, és ízlik, milyenek a csökkentettek? Egészségesebbek egyáltalán? Nem nagyon találtam erről adatot a neten :/

2012. febr. 18. 23:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Dinit, mert az nem porból van, hanem teljesen természetes. Ha jól tudom, a danone az poros. Amúgy szerintem mindegy, milyen fajta, csak természetes legyen. Ez teljesen finom, csak jól össze kell keverni mielőtt megeszed, mert ugye kicsit különválik:) Biztos egészségesebb, mint az ízesítettek, nincsenek benne mindenféle adalékok. Házi lekvárt szoktam néha beletenni, vagy epret belekockázok. Vagy kukoricapehely, almakockák, nagy ritkán kevés étcsoki felaprítva, rá a joghurt, szerintem nagyon finom :) De van, hogy csak teljesen magában eszem. Elsőre furcsa volt, de ma már szeretem.
2012. jún. 16. 21:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Ajánlom neked a natúr görög joghurtot és azt ízesítheted mézzel,lekvárral,gyümölvsel,kakaoval..
2017. júl. 30. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!