Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kőrösi ketchup tartalmaz...

Kőrösi ketchup tartalmaz egészségre káros anyagokat?

Figyelt kérdés
Elolvastam a címkét de nem igazán tűnik fel számomra olyan káros adalék anyag mint a többi ketchupban.

2012. febr. 13. 21:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Mi is szemét? A ketchup vagy a tej?

Miért is lenne az?

2012. febr. 13. 22:53
 12/25 anonim ***** válasza:

Ez, hogy a bolti tejben nincs tej, akkora baromság, amilyen messzire ellátsz. Ehhez már hozzáfűzni sincs kedvem inkább semmit!

Amugy meg ételadalékok tetszik vagy nem tetszik kellenek az élelmiszerekbe, vagy te örülnél ha mindent penészesen és rohadtan tudnál megvenni?

2012. febr. 13. 23:05
 13/25 anonim ***** válasza:

Mindenkinek csak habzik a szája, de arról fingja nincs, hogy ha nem ilyenek lennének az élelmiszerek mint amilyenek, akkor minden 5ször annyiba kerülne és 5ször hamarabb megromlana.

Én pl szeretem, hogy a mostani (nem tartós) tejek akár 1 hónapig elállnak.

Mikor gyerek voltam 1 hét alatt megsavanyodtak.

És ehhez semmilyen vegyszer, meg tartósítószer nem kell, csak megfelelő előkezelés.

De mindenki előtt ott a lehetőség, lehet bio kaját venni, horribilis áron.

2012. febr. 13. 23:08
 14/25 anonim ***** válasza:

Persze nem azt mondom, törekedni kell a minél jobb minőségű ételekre vásárlására, de kompromisszumokat kell kötni és meg meg kell találni az arany középutat, nyilván senki nem fog mindenből tescosat venni, ha nem muszáj, és senki nem fog görcsösen csak bio ásványvizet inni, ha megszomjazik.

De azt állítani, hogy a bolti tej tejporból meg műanyagból van, egész egyszerűen oltári nagy baromság.

2012. febr. 13. 23:13
 15/25 anonim válasza:
Azért ezt majd olvassátok el : A leves hazudik.egy agyonhallgatott könyv,(nem csoda hogy nem akarták kiadni) aztán majd nem beszélnek magas lórol az élelmiszervegyészek. :) amugy meg tényleg kár a szájtépés,aki egyszer ivott TEJET annak biztos hogy nem fog izleni a bolti.amugy meg van a könyvben válasz a kecsapra is.szvsz én a Heinz kechupot ajánlom.
2012. febr. 13. 23:16
 16/25 anonim ***** válasza:

Hogyne, nyilván valami kuruzsló áltudományos könyvében lesz a nagy igazság, az élelmiszervegyészeknek meg csak valami mesét tanítanak, hogy megnyugtassák a népet...

Használjuk az agyunkat, azért van!

2012. febr. 13. 23:26
 17/25 anonim ***** válasza:

És ki írta azt a könyvet? Csak nem maga az atya úr isten?

Vagy netán egy pénzéhes, akinek nem jött össze a dolog?

Miért kéne nekem hinnem a könyv írójának a szavában?

2012. febr. 13. 23:27
 18/25 anonim ***** válasza:
Ja, és gyerekkoromban, kb. 13 évig volt tehenünk, azt a tejet ittam...hmm, láss csodát, most mégis ízlik nekem a bolti tej! Mnyam :)
2012. febr. 13. 23:29
 19/25 anonim ***** válasza:

"nem beszélnek magas lórol az élelmiszervegyészek"

Semmiféle ló nincs itt hanem tények!Ha a lisztbe nem teszünk csomósodásgátlót akkor nem lehetne ellátni liszttel egy országot még akkorát se mint mi. És nem állna el a liszt napokig se! A baj ott van hogy kémiához biológiához nem értő emberek állítanak blődségeket!

Pld olyat hallottam hogy káliumkloriddal hamisítják a sót a Na kloridot.A kálisó több mint háromszor drágább a Na sónál!Ekkora blődséget!Az E számokat meg azért találták ki hogy ne kelljen leírni a teljes nevét az anyagnak! Pld én leírom dinátrium-etiléndiamin-tetraacetát-dihidrát most jobb? E 385 nem egyszerűbb? Csak az tudja hogy mi ez aki ért hozzá! Egy csodálatos anyag életmentő gyógyszerként is használják!

Élelmiszervegyész

2012. febr. 13. 23:45
 20/25 anonim válasza:
az a komment ugy kezdödött hogy el kéne olvasni. :D bár inkább irjatok ki egy uj kérdést hogy miröl szól,hátha elolvassa valaki helyettetek. :D amugy meg Ausztriaba a gyerekek nagy része ugy tudja hogy a tehén tényleg lila szinü,ha odamennél és elmondanád neki hogy nem,kinevetne. :) amugy meg a könyvet egy volt élelmiszer vegyész irta.de tudom,nektek ez nem fontos hisz a parizer húsbol van. :D
2012. febr. 13. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!