Melyek Dombóvár legjobb éttermei?
Figyelt kérdés
Nem vagyok Tolna megyei, ezért segítséget szeretnék kérni attól, aki ismeri a környéket, hogy találjak egy jó kis Dombóvári éttermet, ahol van 3 fogásos menü (előétel, főétel, desszert). Netről eldönteni nehéz melyik a jobb, végig érdeklődni mindet pedig hosszadalmas.2009. jún. 3. 00:44
1/4 anonim válasza:
Én a Szicíliát vagy a Pannóniát ajánlanám. De ha nem feltétlenül ragaszkodsz Dombóvárhoz, hanem jó a környéke is, akkor a Csendes Pihenőt válaszd! Ha Dombóvárról Pécs felé indulsz, akkor Kaposszekcső után, mielőtt még beérnél Vásárosdombóra balra található. Hangulatos hely, finom kajákkal és árban sem utolsó.
3/4 anonim válasza:
Nem tudom a nevét, de van egy tér, ahol egy szökőkút van, amiben két golyó van, a Népköztársaság útjáról nyílik, ott nagyon jót ettem nyáron! Ez egy modern stílusú hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!