Milyen típusú digitális fényképezőgépet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Éa a NIKONT néztem az jó? 10 megapixelest szeretnék és maximum 50.000 Ft-ig. Minden vélemény érdekel.2009. jún. 2. 20:00
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, hogy 50 ezer Ft alatt lehet-e 10 MP-t venni belőle, de a Panasonic Lumix márkanevű fényképezőgépei nagyon-nagyon jók. Én képügynökségi képeket készítettem egy LS-1-essel, ugyan csak 4 MP volt, de a mai napig letöltik, megnézik és dicsérik a képeimet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet. Nekünk a Panasonic Lumix DMC-TZ4-et ajánlották. Erről esetleg van valami infod, véleményed? Előre is köszönöm.
2009. jún. 2. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!