Mit szeretnek az amerikai gyerekek a mogyoróvajkrémben?
Én pl. nem szeretem, de vannak sokan akik igen. Ízlések és pofonok.
Kínáltam amerikaiakat túrórudival, ők meg azt nem tudták megenni és nem értették, hogy hogy vagyunk képesek ezt lenyelni :D
Mert Amerikába ez nemzeti ételnek számít, ha jól tudom a polgárháború idején kezdték el csinálni a katonáknak, mert ugye a mogyoróba több energia van meg ezt is ették mert nem nagyon volt más. És persze ezt azért eszik mert ezt szokták meg, és tényleg nem az ami nálunk a nutela hanem földimogyoró van ledarálva ilyen vajas állagba és sós nem édes.
Egyébkén Magyarországon is kapható ilyen a Lidl-be igaz nem pont az az íze mint az igazi amcsinak de az is elég jó. Akinek meg van kint ismerőse amerikába és időnként hazajár hozasson vele mert az a tuti. Én amikor kint nyaraltam vagy 5 üveggel hoztam haza, igaz meg kellett fizetnem a vámot meg minden sz@rt mivel nem csak azt hoztam, de megérte.
Én nem tudom, mit szeretnek benne. Öcsém odáig van a nálunk kapható, nem édes mogyoróvajkrémért, szerintem az is borzasztó.
De hát ízlések és pofonok, aki ezen nőtt fel, az nyilván szereti.
Létezik, mivel ez a neve :D
Neked mégis mi bajod? Minden mogyoróvajas kérdéshez odakommentelted ezt, hogy nem létezik. Hát megsúgom, hogy létezik :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!