Próbáltad már a kóla-tokaji aszú (4 puttonyos) kombinációt?
Figyelt kérdés
Nagyon finom ízű, érdemes kipróbálni!
Én 1 dl kóla, 1/2 dl tokaji arányban próbáltam! :)
2012. febr. 7. 16:36
1/8 anonim válasza:
Szégyelhetnéd magad,hogy egy olyen nemes bort így elrontassz,lealacsonyítassz !!!
2/8 anonim válasza:
Aszuba Kóla? Szentségtörés. :-))))))))))
3/8 ava87 válasza:
Eleve utálom a boroskólát, na de egy aszút bármivel is elrontani...
4/8 Phoney válasza:
Nem tartom szerencsésnek, mivel mindkettő nagyon édes, bár azt sem mondanám, hogy pokolra kerülsz érte, mert ezek a mai olcsóaszúk nem éppen érdemlik meg a valódi, hagyományos aszú nevét.
5/8 doboszoli válasza:
Engem az aszúval,(még az "olcsóval"is) MAJDNEM mindenre rá lehet venni. Nem tennék bele kólát, de ha Neked így ízlik, ám tedd!
6/8 anonim válasza:
aszu tényleg finom, kár elrontani. de akár olcso bort is kolaval felöntesz, és finom. ezt hivják VADÁSZ-nak. bármely kocsmában vagy bárban kapsz.
8/8 anonim válasza:
"Aki a bort bármivel keveri, minden aljasságra képes."
Rossz ember vagy, a pokol tüzén fogsz elégni, és meg is érdemled. Nem elég, hogy gazdag vagy, még ízléstelen is, szégyelld magad. xD
Még hogy a Dankó Pistát fel kell javítani kólával, hogy iható legye, egy dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!