Fontos! A gomba tönkjét beletehetem a pörköltbe, illetve pizzára?
Figyelt kérdés
Illetve ti meg szoktátok "hámozni" előtte a gombát,ha nem konzerves?
Előre is köszi a válaszokat!
2012. febr. 4. 17:03
1/4 anonim válasza:
Persze, a legvégét levágod, ha a tönkje nem fás, akkor finom. Ha szép hófehér és kemény a gomba, akkor nem hámozom meg, csak gyorsan lemosom, mert úgy sokkal finomabb, intenzívebb az íze.
2/4 anonim válasza:
Persze, bele szoktam tenni a pörköltbe! Pizzára csak akkor, ha nem jönnek vendégek. Amikor jönnek, akkor sem dobom ki a tönköt, hanem beteszem a hűtőbe és este (vagy másnap reggel) megcsinálom gombás rántottának.
Én meg szoktam hámozni a gombát, mert nem tudom, honnan jött, és ez zavar. Amikor egy gombaszakértő ismerősömmel gombásztam a réten, akkor utána csak simán megmostam.
3/4 anonim válasza:
Én mindig felhasználom - csiperkét szoktam venni -a szép fehér gomba tönkjét is. Kicsit levágom a végét, és pl. pizzára a tönkjével együtt szeletelem fel. Én mindig meg is pucolom óvatosan, mert én így szeretem.
4/4 anonim válasza:
Mi is mindig felhasználjuk, és meg is hámozzuk a gombát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!