Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tud_valaki Mc Donald's vagy...

Tud_valaki Mc Donald's vagy Burger King árlistát?

Figyelt kérdés

Nem találom a neten...

Az Árkádban lévők érdekelnének.

2012. febr. 3. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:
77%

Nincs árlista, csak az éttermekben van kiírva.

A Meki meg a Burger King mindig azt írja facebook-on, hogyha valaki kérdezi az árlistát, hogy éttermenként különböző az ár és ezért nincs egységes árlista.

De most őszintén, kit érdekel, ha pl egy két helyen, 10-20-ftal több az ára a termékeknek.

Sose megy oda az ember, hogy most pl van mondjuk 500ft-ja és kikerül belőle kettő sajtburger, aztán oda megy az ember az étterembe és mondjuk ott épp több az ára pl 520ft két sajtburger és akkor nem tudja megvenni mert neki pontosan csak 500ft-ja van.

Általában az embernél mindig van több apró is.

Eltökélt szándékom a mekinek lefényképezni az utcán lévő árlistáját és azzal adni tájékoztatást és ha le lesz fényképezve az árlistája nekem, akkor itthonról is megnézhetem mi mennyibe is kerül.

És tudok azoknak segíteni akik ezt kérdezik neten.

Persze feltűntetem, hogy az árakban eltérés lehet, kb 20-30-ft.

:)

Hamarosan meglesz a dolog! :)

2012. febr. 4. 11:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Várunk...
2018. febr. 24. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!