Mi a neve annak a süteménynek amit általában menzán lehetett kapni? (én legalábbis ott ettem még iskolás koromban) Linzer szerű tésztája van lekváros volt és rózsaszín máza.
Figyelt kérdés
Olyan finom volt, szívesen megcsinálnám csak ahhoz tudnom kéne a nevét hogy megtaláljam a receptet:)2012. jan. 31. 22:51
11/15 A kérdező kommentje:
Dolgozott ismerősöm menzán,nem árulták el a recepteket :D Ki tudja mi volt benne... :D
2012. jan. 31. 23:37
12/15 anonim válasza:
A minyon nem EGY süti, hanem egy gyüjtöfogalom, minden falatra vágott és mázzal leöntött édes süti idetartozik.
A helyedben sütnék sima piskótát, megkenném lekvárral (az emlékeid szerint választ ki, hogy milyennel), feldarabolnám és puncs izesitésü cukormázzal leönteném.
13/15 anonim válasza:
Szerintem puncsszelet lehetett, spórolósan. Az van baracklekvárral megkenve, és rózsasín mázzal.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!Tényleg puncsszelet!!! Hamarosan el is készítem!:)
2012. febr. 1. 11:25
15/15 Cass90 válasza:
Nekem egyből a puncsszelet ugrott be, lehet azért, mert nálunk nem volt minyon ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!