Milyen hazai dolognak örülne egy nemrég Angliába költözött magyar?
Kimentem a nappaliba,megnéztem Neked amiről beszéltem.Az a neve,hogy Szerencsi
Pom Pom
Gombóc Artúr
mesedoboza
tejcsokoládé
70g 14db 5grammos csokoládécska volt bent.Tudod olyan picurka,amit egyből be lehet kapni,de ezek a mini csokik egyesével vannak csomagolva,gyönyörűen,a rajzfilm szereplőivel.
Kedves Kérdező!
Feltett kérdésedből nem derül ki, hogy kivinni, csomagban elküldeni akarod-e, vagy vendégként várod haza a távolra szakadt ismerősödet és főtt kajára, hasonlóra gondoltál-e.
Szerintem romlandó füstölt-árut ne küldj neki. Törtpaprikát jól gondolod, a pálinka is jó ötlet és a Vegeta is. Bár van a polcokon egy új termék, ami szerintem jobb = Ízvarázs a neve. Kétféle kiszerelésben, egy világosabb a levesekhez, és egy paprikás kiszerelés a pörkölt-alapú kajákhoz. Próbáld ki, szerintem inkább azt fogod választani, mint a Vegetát.
Ha fiatal, huszonéves rakj a csomagba egy Horváth Ilona-féle szakácskönyvet is, bátran nevezhetjük a mai magyar konyha alapjainak rengeteg finom recepttel, és tanításokkal.
Odakint szinte mindent bele lehet szerezni.
Pl. a pick szalámi olcsóbb mint itthon, csak tudni kell hogy hol.
Én aminek örültem volna, amikor kint voltam, az a:
Házi pálinka, Gesztenyepüré,(sajna fagyasztott ezért ez problémás), zöldséges felvágott(romlandó),normális sütött sertészsír.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!