Mi is annak a tigrises csipsznek a neve?
Figyelt kérdés
Ilyen narancssárga tigris van az elején... ha jól emlékszem:S2009. máj. 27. 15:09
1/7 anonim válasza:
Cheetos?
Bár az inkább gepárd! ;)
2/7 A kérdező kommentje:
:D Köszönöm szépen, az lesz az. Nem egészen emlékeztem rá, de kellett egy barátomnak, és gondoltam felteszem itt. :D Megérte. Köszi!;)
2009. máj. 27. 15:15
4/7 anonim válasza:
Biztos az? A cheetos az nem chips.
5/7 A kérdező kommentje:
Engem már egyáltalán nem érdekel, hogy minek nevezzük, a barátomnak ez kellett, tehát igen, ez az. : )
2009. máj. 27. 16:07
6/7 anonim válasza:
Szóval olyan tigrises csipszet kerestél ami nem tigrises, és nem csipsz. Nem semmi.
7/7 A kérdező kommentje:
Valóban gáz, lehet nyugodtan cikizni érte, remélem nem probléma, ha nem veszem magamra. Megkérdezték tőlem, mi annak a tigrises chipsnek a neve, és a válasz ismeretének hiányában.. úgy döntöttem az a legegyszerűbb, ha itt felteszem. Az már egy másik dolog, hogy utóbb kiderült, a tigrisem gepárd, a chipsem meg franc se tudja mi, de errefelé, mi primitív falusiak ezt is chipsnek nevezzük. Nem szoktam ilyeneket enni, szóval legalább nekem engedtessék meg, hogy ennyit hibázzak. Köszönöm!
2009. máj. 27. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!