Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi alkohol van a vérnaranc...

Mennyi alkohol van a vérnarancs és egyéb aromákban?

Figyelt kérdés
Puszta kíváncsiságból kérdem, mert rá van írva, hogy van benne, pl. itthon most speciel vérnarancs van, s ott van, hogy etil alkohol, de hogy mennyi, azt nem írták rá. Valaki tudja?
2009. máj. 25. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sok, az aroma fajtájától függően 20-40%
2009. máj. 25. 19:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Már számtalan helyen kerestem, de nem találom, hogy ezt meg lehet e valahol nézni. Meg lehet? Mármint, hogy az egyes aromákban mennyi az alkoholtartalom? Pl. Jamaicai rum aroma, Vérnarancs aroma, Vilmoskörte aroma. Leginkább ezek érdekelnének. :) És miért nem írják rá???
2009. szept. 20. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért nem írják rá,mert az aromákban nincs alkohol semennyi,és a vérnarancsban sincs valódi narancs.
2009. szept. 20. 20:15
 4/7 A kérdező kommentje:
De rá van írva, hogy van benne. Az összetevőknél.
2009. szept. 20. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Párom kémikus, szóval nekem hihetsz, ő mondta, hogy kb. 20-40 %.
2009. szept. 20. 21:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak: én elhiszem neked :) Nem mondtam, hogy nem hiszem :) Csak hogy nem lehet ezt mégis megnézni vhol, hogy melyikben mennyi van? Most már nagyon kíváncsi lennék, mint ahogy arra is, hogy miért nem írják rá százalékban egyikre se? Még egyetlen egy olyan aromát se láttam, amire rá lenne írva...
2009. szept. 21. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Hívd fel a gyártót, az a legegyszerűbb. Létezik olyan aroma is, aminben nincs alkohol, de a jobb minőségű aromákba tesznek alkoholt is (az ízanyagok jobban oldódnak alkoholban).
2011. ápr. 28. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!