Lehet bajom, ha egy megeszek egy mézeskalácsházikót ami egy éves?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 16:25
2/9 bánomisén válasza:
Azon kívül, hogy beletörik a fogad?
Ne egyél egy éves süteményt, az már nem jó. Csoda, hogy nem penészedett meg ennyi idő alatt. Nassolj valami mást.
3/9 A kérdező kommentje:
Megkóstoltam. Finom. Nincs nálam pénz, és üres a hűtő. Amúgy nagyon jó ízű, és nem is kemény.
2012. jan. 13. 16:46
4/9 anonim válasza:
Egy egész házikót? Te aztán valóban éhes lehetsz.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem olyan nagy. És még csak a tetejét ettem meg. Ízletes !
2012. jan. 13. 17:04
6/9 anonim válasza:
Max. megkeményedett, de semmi bajod nem lesz tőle. Ezt a megpenészedés dolgot nem értem, mindig ezzel riogatnak, de hacsak nem nedves helyen tartja az ember ezeket az ételeket, megszáradnak és évekig fogyaszthatók.
7/9 anonim válasza:
a mézeskalács nagyon sokáig eláll, szerintem megeheted, én is ettem már házikót, igaz, az csak fél éves volt :)))
8/9 anonim válasza:
Nyugodtan megeheted, a barátnőm mézeskalácsos, több éveseket is szoktunk enni nála, de itthon is volt hoyg az emléket meggondoltuk, megettük...a méz tartósít. Nem csak megeheted, javadra is válik, ugyanolyan értékes anyagok vannak benne, talán picivel csökkent a tápértéke, de így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!