A tojásos nokedlit magába szoktátok enni?
Figyelt kérdés
Tegnap anyu azt főzött, és szeretném valamivel variálni...márha lehet. ti szoktatok hozzá valamit enni?2009. máj. 21. 06:57
3/15 anonim válasza:
Gondolom úgy érted, hogy pl.rántott hússal...Próbálkozz.Bár én nem kockáztatnék, salátával isteni.:)De használd köretként.A legjobb kaja életemben a harcsapaprikás túróscsuszával.Hivatalos étlapról.A férjem kedvence a sajtostészta rántott csirkemellel.
4/15 anonim válasza:
Én magába szoktam, néha ubival.
5/15 anonim válasza:
Fejes saláta, uborka saláta, kovászos uborka.
8/15 anonim válasza:
Mindenképpen köretnek babfőzelék:)))
9/15 anonim válasza:
Szia!
Fejessaláta, kovászos uborka.
Ha marad másnapra, de annyi nem, hogy komplett főétel legyen, akkor bármilyen pörköltet rádobok vagy sűrű spenóttal nyakon öntöm.
Hozzáteszem, hogy én állapotos vagyok, úgyhogy gyakorlatilag mindent eszem mindenhez :) (Múlt héten a spenóthoz túrógombócot csináltam.)
10/15 anonim válasza:
Én szoktam rászórni sült szalonnát, apróra vágva vagy bachont vagy füstöltet. Isteni finom! ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!