Halászlére tej az mennyire "gáz"?
Figyelt kérdés
Ettem 1 nagy tál halászlevet, majd 1 órára rá somlói galuskát és megküldtem 2 nagy pohár tejjel.Szerintetek megbolmik a tér idő kontinuum?Komolyra fordítva a szót.Foscsi vagy hánycsi lesz belőle?2011. dec. 27. 14:06
1/9 anonim válasza:
a wc ülve szarás közben fogsz hányni. komolyra fordítva, egyé kenyeret, h felszívja. és szerintem nem lesz baj
2/9 anonim válasza:
a wcn ülve szarás közben fogsz hányni. komolyra fordítva, egyél kenyeret, h felszívja. és szerintem nem lesz baj
3/9 anonim válasza:
Tuti !!Vigyél olvasni valót magaddal a 00-ba !!! Jó szórakozást !!!
4/9 anonim válasza:
Pfúúú, nekem már attól hányingerem lett, hogy elolvastam. :-DDDDDDD
Mivel eltelt 1 óra a két kaja között, talán nem is lesz semmi bajod, bár most a nagy ünnepi kajálások után nem is árt egy kis "foscsi" :-)))))), tisztul a bélrendszer a szilveszteri zabálások előtt. :-DDDDDDDDDDDDDD
5/9 anonim válasza:
Ha nem telt volna el 1 óra se lenne semmi bajod.
6/9 anonim válasza:
Őőő, lehet, hogy csak én vagyok ilyen, de nem tudom elképzelni, milyen problémát okozhatna.
7/9 anonim válasza:
Semmi bajod nem lenne akkor sem, ha közvetlen a halászléhoz innád a tejed.
8/9 doboszoli válasza:
Embere válogatja! Nekem nem ártana.
9/9 anonim válasza:
Tényleg embere válogatja. Nekem sok mindentől megy a hasam, de magától a tejtől soha, bármivel keverhetem, amitől nem szokott menni - pl. barack mellé is ihatom. Anyukám meg nagyon szorulásos, de a barack-tej kombó meghajtja.
A halászlé és a somlói galuska is megmarad bennem, ezen a tej sem változtat, tehát semmi bajom nem lenne tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!