Szeretitek a sajtburgert? (fontos)
Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 21:58
21/34 anonim válasza:
Nem tudom, már olyan rég ettem (életemben egyszer), hogy azt sem tudom, ízlett-e vagy sem.
24L
22/34 anonim válasza:
gyere el hozzám. Csinálok neked oan sajtburgert h azt sosem felejted el XD Van egy speckó trukkom. Isteni finom
23/34 anonim válasza:
Huszas!
Nem az a kerdes, hogy mit csinal a szél! Hanem az, hogy mit csinal a szél, ha nem fúj! :)
25/34 anonim válasza:
nem budapest, de felollem johet mindenki XD
27/34 anonim válasza:
Igen, de csak azt, amit én csinálok.
28/34 anonim válasza:
Amit én készítek itthon, azt igen. A mekis sem rossz - bár ettem sz.rt ott -, de drága.
29/34 anonim válasza:
A tesconál kapható a legfincsibb*-*
30/34 anonim válasza:
Engem különösen visszataszít a sajt benne, Én akárhányszor ettem vagy láttah hogy körülöttem esznek, mindig a megszáradt szélű, műsárga, undorító sajtot láttam. !a mekiben! de amúgy ha én csinálom, IMÁÁÁÁDOM.... hmm megyek és csinálok is egyet magamnak
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!