Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pécsen hol találok karácsonyi...

Pécsen hol találok karácsonyi süti kiszúró formát?

Figyelt kérdés

Bejártam a tescot, kínaikat, cbat, spart, interspart, de nincs :( ha van, akkor nyuszika formájú. De ezt csak a cba-ban láttam..

Hol keressek még?

2011. dec. 12. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

na éppen akartam írni, hogy a másik oldalon van a 25 darabos fém: ez szinte telepátia:)) csak nálunk is az a baj, hogy a Pennyben soha nincs, amit hirdetnek. nagyon bosszantó.

aztán azt a színest is megnéztem jobban, tényleg van jópár egyforma is benne.

nem normálisak ezek:))

remélem azért sikerül karácsonyig valahol szerezned.

üdv .

2011. dec. 15. 20:29
 12/14 A kérdező kommentje:

A Kikában ma találtam 1 db 600 ft. Hát inkább nem vettem meg.

Aztán benéztem megint a Tescoba és találtam :))))) van benne 2 féle karácsonyfa, 2 csengő, 2 csillag, meg 2 nem tudom mi :D szóval 2 méretű mindből, nem úgy mint a Pennyben, hogy tök egyforma.

Köszi a segítséget annak, aki a Tescos tippet adta, végre volt :))

és köszi neki is: A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad. Nagyon ari vagy :D

2011. dec. 16. 23:15
 13/14 A kérdező kommentje:
ja és azt hozzá kell tenni, hogy az Intersparban ma sem volt, a kisTescoban sem, sima Sparban sem. Úgyhogy lejártam a lábam mostanában :((
2011. dec. 16. 23:17
 14/14 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy időben megvan:))

pussz:)

2011. dec. 17. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!